| |
licjibou.ro/forum Liceul Teoretic "Ion Agarbiceanu" |
|
|
|
|
|
 |
Joi Sep 07, 2006 7:17 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nexus Veteran

Data înscrierii: 13/Mai/2006 Mesaje: 133 Locație: In the air
|
| Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand,nu e nevoie sa ma iei la misto deoarece eu nu am facut asta.Poate esti mai doxat decat altii dar asta nu te face mai special.Nu e numai dorinta mea sa vedem formatii de calitate.E o parere a mea si eu cred ca ar trebui respectata.
p.s:nu ma mai duc de 5 ani in piata,asa ca nu iti pot satisface dorinta. |
|
| |
|
|
 |
Sâm Sep 09, 2006 11:07 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nano Veteran

Data înscrierii: 11/Iun/2006 Mesaje: 92 Locație: Jibou
|
|
|
| Nu am facut misto de tine.Departe de mine gandul acesta.Parerea ta.. si nu numai ..conteaza..cu siguranta.Dar nu de fiecare data pot sa fiu de acord cu tine. |
|
| |
|
|
 |
Dum Oct 08, 2006 12:43 am |
 |
Autor |
Mesaj |
eliza_lizard Boboc
Data înscrierii: 18/Aug/2006 Mesaje: 22 Locație: jibou..dark city
|
|
|
gata..nu mai scriu asa..ok..am inteles...
Ultima modificare efectuată de către eliza_lizard la Mie Oct 25, 2006 4:51 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| |
|
|
 |
Dum Oct 08, 2006 1:22 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nexus Veteran

Data înscrierii: 13/Mai/2006 Mesaje: 133 Locație: In the air
|
|
|
eliza tu esti romanca?ce dreq e cu scrisul ala?sau scrii din ghetou.in atentia lui msd,baga la regulament un articol cu scrierea corecta in limba romana.cei care nu reusesc sa intre la sectiunea alocata limbilor straine.
articolul ar trebui sa sune cam asa:Limba română se află la loc de cinste pe acest forum. Este cu desăvîrșire interzisă terfelirea ei în stilul copilașilor agramați dar "șmecheri". Sancțiunile sînt la discreția moderatorilor și administratorilor. |
|
| |
|
|
 |
Dum Oct 08, 2006 11:29 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nano Veteran

Data înscrierii: 11/Iun/2006 Mesaje: 92 Locație: Jibou
|
|
|
| Daca Jibouanii vor mezeluri sa faca bine sa mearga la magazin sa isi cumpere . Se gaseste o gama mare de mezeluri acolo si nici nu sunt asa de scumpe. Daca nu isi permit mezeluri sa isi procure macar slanina. |
|
| |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|