licjibou.ro/forum

Advanced Search

RSS FORUM LICJIBOU Get Firefox!

Index FAQ Înregistrare Membri Grupuri  

Pagina de start a forumului licjibou.ro/forum Invatamant Recomanda o facultate
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
      Ora este GMT + 3 ore  
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect

Dum Iun 11, 2006 5:22 pm
Autor Mesaj
msd
Administrator

Data înscrierii: 16/Noi/2003

Titlul subiectului: Recomanda o facultate Răspunde cu citat (quote)

Crezi despre o anumita facultate ca-si merita laudele? Spune care e facultatea si adu argumente. Daca are site, scrie adresa.

Scopul acestui mesaj este de a forma o parere bazata pe convingerile concrete ale utilizatorilor ce vor raspunde, nu pe reclama sau anti-reclama fara argumente oferite din interese personale.

Incearca sa scrii un mesaj cat mai clar, fara sa jignesti facultatile care nu-ti plac.

Sper ca discutiile ce vor urma sa fie de ajutor celor care doresc sa se inscrie la facultate!

Ultima modificare efectuată de către msd la Joi Iun 22, 2006 8:54 pm, modificat de 1 dată în total

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
      Back To Top  

Vin Iun 16, 2006 1:46 pm
Autor Mesaj
kinderela
Veteran

Data înscrierii: 26/Mai/2006

Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricare alegere e buna atata timp cat esti decis sa fii daca nu cel mai bun in domeniul ales...macar printre primii..Si ce e mai important, alegeti ce va place...altfel nu o sa rezistati in sesiune...Nu exista o facultate "mai buna" sau "mai putin buna" atata timp cat tu esti decis ca e ceea ce ti se potriveste... Succes la bac! Wink .... Va asteapta viata de student.... Cool

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
      Back To Top  

Vin Iun 16, 2006 2:36 pm
Autor Mesaj
Poetul
Veteran

Data înscrierii: 26/Mar/2006
Locație: Prin visele universului...

Titlul subiectului: Poetul Răspunde cu citat (quote)

Da, bafta la bac... dar ceea ce e mai important, dupa bac, incearca sa mergi pe drumul tau, nu te lasa influentat de amici, de ceilati, TU URMEAZA-TI VISUL, si ASTFEL VISUL TE VA URMA SI EL PE TINE ! Poate dupa bac, poate ne intalnim si noi un pic, '' sa aplaudam si noi o leaca '', kinderela, esti si tu invitata ! Poetul

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
      Back To Top  

Dum Iun 18, 2006 11:18 pm
Autor Mesaj
sm0k3
Senior

Data înscrierii: 26/Apr/2006
Locație: JeeB0u

sunt de acord cu kinderela....trebuie sa alegi atunci cand ai posibilitate ... sa faci ce iti place in viata !!!! nimic nu e imposibil .. imposibilul necesita doar mai multa rabdare si timp Smile)

Back To Top  

Lun Iun 19, 2006 6:57 pm
Autor Mesaj
Septy
Boboc

Data înscrierii: 19/Iun/2006
Locație: Jibou

Da da , SA FIE bafta la BAC , ca ... nush ce ne-om face =)) apoi om vedea dupa aia pe unde om "ateriza" .. la ce facultate Very Happy .. eu vreau la ISEEE

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
      Back To Top  

Lun Iun 19, 2006 6:58 pm
Autor Mesaj
msd
Administrator

De ce vrei la ISE?

Back To Top  

Lun Iun 19, 2006 7:13 pm
Autor Mesaj
Septy
Boboc

Data înscrierii: 19/Iun/2006
Locație: Jibou

Pai .. unde altundeva sa ma duc ?
Termin economicu ... Business sau ISE ...
Daca era "Facultatea de Piloti WRC" sigur plecam acolo =)) ... asa ...

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
      Back To Top  

Sâm Iun 24, 2006 9:14 pm
Autor Mesaj
2D
Boboc

Data înscrierii: 16/Mai/2006
Locație: szibo ville

eu unul sper sa intru la babes la relatii internationale sau ceva legat de domeniul acesta pt ca nu mai vreau sa aud de informatica si matematica in urmatorii 3 ani

Back To Top  

Joi Iun 29, 2006 8:42 pm
Autor Mesaj
kinderela
Veteran

la ISE se intra fara nici o problema...sunt acolo cu miile....La buget peste tot se intra cu note cam peste 8-9,,,dar la taxa , la ise de examplu am auzit ca au intrat si cu note sub 6... La Relatii Internationale sunt foarte multi intrati cu media 10 ... La poli nu-s chiar atat de mari notele ca e mai greu cu matematica....Nu stiu daca ati aflat, dar cei care vor sa intre la buget o sa aiba mult de lucru in sesiune daca nu vor sa treaca la taxa...pt ca s-a dat o noua lege... dupa fiecare an se repartizeaza locurile de la buget in functie de media din sesiune...astfel cei de la taxa pot trece la buget si invers... Asa ca ...chiar daca nu intrati la buget din prima puteti trece din al doilea an daca aveti note mari in sesiune Laughing ...Bafta voua!

Back To Top  

Joi Iun 29, 2006 9:12 pm
Autor Mesaj
kinderela
Veteran

...daca nu vrei sa mai auzi de mate si info te astept la Stiinte Politice- sunt 4 sau 5 sectii de unde sa alegi... stii ca Alina e la Relatii... si mai am o colega...amandoua mi-au zis ca nu sunt multumite de facultate si de la anu mai dau la una.... nu ca nu ar si profii buni...dar zic ele ca nu vad la ce-o sa le foloseasca dupa ce termina....e adevarat ca nu dau ele pe la faculta chiar atat de des....dar...oricum nu trebuie sa te lasi influentat de parerile altora, dat trebuie sa va ganditi destul de bine inainte sa va inscrieti undeva... Facultatea de Stiinte Politice iti ofera mai multe oportunitati ...Spre exemplu , la sectia mea am avut semestrul asta si un curs de Relatii Internationale, si cei de la Fac de RI au avut un curs de Introducere in stiinte Politice pe care l-am avut si eu in primul semestru- normal, mult mai schematic pt ca la mine ala a fost baza... Si , spre exemplu sunt multi care au terminat la mine la faculta si lucreaza la ministerul de externe unde se presupune ca ar trebui sa lucreze cei de la RI. O sa faci acolo atata istorie si tot felul de filozofii ca o sa te saturi Laughing ...
Cred ca stii ca o sa faci si practica( I-ul an nu e obligatoriu)...pt noi anul asta s-au oferit locuri la Parlament, guvern, Cabinete parlamentare, Ministere la Bucuresti si in cluj la prefectura etc....Se fac si materii de drept..Ti-am scris toate astea sa vazi cam cu ce se mananca Facultatea asta....Eu nu am stiut prea bine unde ma bag la inceput dar imi place, si Cris e la alta sectie si la fel zice ca ii place... In plus mai e si jurnalismul, la inceput am auzit ca nu se prea face treaba acolo dar se pare ca nu e chiar asa...colegii mei sunt multumiti ... Gata ca am scris un roman.... Shocked

Back To Top  

Dum Iul 02, 2006 11:32 am
Autor Mesaj
Nexus
Veteran

Data înscrierii: 13/Mai/2006
Locație: In the air

ar fi frumos la stiinte politice(ptr mine),dar cred ca la buget se intra cu medii foarte mari...asa ca eu cred ca nu prea am sanse.cred ca profilul asta ar fi o alegere buna ptr toti.....
Sa terminam insa cu Bacu` si om mai vedea....Bafat tuturor(si mie)!!!!!!!!!!!!!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
      Back To Top  

Dum Iul 16, 2006 7:38 pm
Autor Mesaj
msd
Administrator

Titlul subiectului: Lista facultatilor din Romania si din strainatate Răspunde cu citat (quote)

Lista facultatilor din Romania si din strainatate (click) >>

Cele mai renumite:
> Universitatea Tehnica Cluj - www.utcluj.ro
> Universitatea Babes-Bolyai Cluj - www.ubbcluj.ro
> Universitatea Tehnica Bucuresti - www.pub.ro

Back To Top  
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum