|
| Care e mai tare ?? :)) |
| hiphop |
|
16% |
[ 3 ] |
| rock |
|
66% |
[ 12 ] |
| house-club |
|
11% |
[ 2 ] |
| manele |
|
0% |
[ 0 ] |
| dance |
|
5% |
[ 1 ] |
| pop |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 18 |
 |
Lun Sep 04, 2006 11:36 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
julia_desirnoir Senior
Data înscrierii: 30/Iun/2006 Mesaje: 57
|
| Titlul subiectului: |
|
|
lol..nu te contrazic doar imi spun parerea..daca o trupa e comerciala sau daca e mai bine primita de public nu inseamna ca e mai buna...si guta are multi fani daca e pana acolo  |
|
| |
|
|
 |
Mar Sep 05, 2006 11:57 am |
 |
Autor |
Mesaj |
Nexus Veteran

Data înscrierii: 13/Mai/2006 Mesaje: 133 Locație: In the air
|
|
|
ba da ma contrazici deoarece tii la ce asculti asa cum tin si eu.dar stii tu care e faza....fiecare cu opinia lui.e clar ca eu imi mentin un punct de vedere si tu la fel.
oricum ceea ce fac eu e doar sa mai ''animez'' discutiile de pe forumul asta care tinde sa 'moara'. |
|
| |
|
|
 |
Mar Sep 05, 2006 12:28 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
julia_desirnoir Senior
|
|
|
zici k ce diferite sunt chestiile pe care le ascultam..k pana la urma tot acolo e...
referitor la ceea ce zicea Nano, normal ca ACDC, Guns'n'Roses, etc o sa ramana in legenda si o sa fie ascultati mult timp de acum incolo...insa asta nu inseamna ca nu exista si trupe "tinere" care fac rock de calitate...referitor la black si death cu siguranta ca au auditoriul lor si unele piese paradoxal chiar suna bine  |
|
| |
|
|
 |
Mar Sep 05, 2006 12:31 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nexus Veteran

Data înscrierii: 13/Mai/2006 Mesaje: 133 Locație: In the air
|
|
|
| e normal ca si metalul mai dur are melodii bune.pana la urma tot chitari,tobe,clape si alte intrumente folosesc si ei. |
|
| |
|
|
 |
Mie Sep 06, 2006 11:49 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nano Veteran

Data înscrierii: 11/Iun/2006 Mesaje: 92 Locație: Jibou
|
|
|
| Chestie de perceptie.In toate genurile muzicale se pot folosi tobe, chitari, clape etc ...problema este cum le folosesti?Foarte bine ca apar trupe tinere unele(putine) de calitate, este un lucru minunat.Dar foarte multe dispar asa cum au aparut si asta conteaza pana la urma.Daca reusesti sa faci legenda merita daca nu....stai linistit. Si in fond asta inseamna Valoare. |
|
| |
|
|
 |
Joi Sep 14, 2006 2:40 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
un_coptil Boboc
Data înscrierii: 13/Iul/2006 Mesaje: 29
|
|
|
| unii canta de placere nu neaparat sa faci legenda |
|
| |
|
|
 |
Joi Sep 14, 2006 5:53 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
julia_desirnoir Senior
|
|
|
corect... ..majoritatea canta pentru bani, faima, etc...pentru ca sa le fie mai usor in viata..altii insa canta ca sa daruiasca si sa-si daruiasca  |
|
| |
|
|
 |
Sâm Sep 16, 2006 10:24 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Nano Veteran

|
|
|
| Aveti dreptate, dar de exemplu, cu sigurantă cei de la Beatles au inceput sa cante pentru ei, pentru prietene, familie, etc dar au folosit instrumentele si calitatile lor de muzicieni in asa fel încat au facut "legenda".Chiar si azi se asculta Beatles si se vorbeste despre ei. Daca nu ajungi sa te apropii de acest nivel lumea te uita.Cati dintre voi stiti ca la Jibou era o trupa de Rock?Prea putini.......Asa ca........Parerea Mea |
|
| |
|
|
 |
Lun Oct 23, 2006 6:49 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
fubuki Veteran

Data înscrierii: 15/Mai/2006 Mesaje: 87 Locație: cj/sj
|
|
|
eu am auzit!
da..trupe tinere...ar fi fost bine sa veniti la concertul phoenix din 20 (cj)...sau care ati fost, stiti de ce vorbesc. au prezentat geniile astea niste baietei (in jur de 18 ani) pe care i-au luat in "custodie" la casa lor de discuri (a celor de la phoenix). au cantat baietii...mama ce facea tobosarul, zici ca era "tandarica junior" bineinteles, stilul si "personalitatea" si maturitatea trupei inca nu-s bine definite,insa ca profesionali..erau pe o treapta inalta.mie asa mi s-a parut, dupa criteriile mele de "ierarhizare" pe care le-am dobandit ascultand, zic eu, o muzica foarte buna. o muzica asa de faina incat nu mai are nevoie nici de costumatii, nici de spectacole,nici chiar de versuri pentru a fi "simtita".ceva ce pentru mine n-ar putea fi echivalat nici de black, nici de death (care mi se par aberatii).asta e. sunt obsedata de pink floyd, si de ce sa nu recunosc, unele piese imi provoaca orgasm (in minte, bineinteles:) _________________ dacă visezi că ești un fluture care visează că ești tu, când te scoli nu mai e! |
|
| |
|
|
 |
Mie Oct 25, 2006 12:38 am |
 |
Autor |
Mesaj |
Nano Veteran

|
|
|
Ce cantau baietii aia de 18 ani?Foarte bine ca sunt trupe tinere care promit, numa ca is cam putine cele care canta.Sunt multe care fac numa galagie.Cu Pink Floyd ai dreptate is tari ...au fost si vor fi ca si toate trupele care au facut legenda. Am io un fix...ce sa faci  |
|
| |
|
|
 |
Dum Noi 05, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Bujor Senior

Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 48 Locație: Bujoreni
|
|
| |
|
|
 |
Sâm Noi 11, 2006 12:29 am |
 |
Autor |
Mesaj |
Nano Veteran

|
|
|
Da de acord ..acuma depinde ce canta sau daca , cantă?  |
|
| |
|
|
 |
Mar Feb 12, 2008 10:28 am |
 |
Autor |
Mesaj |
INFORMATII Boboc
Data înscrierii: 04/Feb/2008 Mesaje: 3
|
|
| |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|