| |
licjibou.ro/forum Liceul Teoretic "Ion Agarbiceanu" |
|
|
|
|
|
 |
Lun Mai 15, 2006 8:23 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
fubuki Veteran

Data înscrierii: 15/Mai/2006 Mesaje: 87 Locație: cj/sj
|
| Titlul subiectului: rien |
|
|
daca vreti sa va ratati viata alegeti litere franceza! cel mai bun mod de a pierde vremea in sali de lectura bine populate, cea mai frumoasa perioada de restante, cele mai multe cunostinte pentru sufletul si mintea dumneavoastra, insa neglijate de restul omenirii si cel mai important: cea mai condensata materie si inghesuita in 3 ani de sute de carti si sute de ore si sute de note pe fuga si pe linguseala si pe OCHI FRUMOSI! mult succes, filologilor!  _________________ dacă visezi că ești un fluture care visează că ești tu, când te scoli nu mai e! |
|
| |
|
|
 |
Mar Mai 16, 2006 11:21 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
sm0k3 Senior

Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 38 Locație: JeeB0u
|
| Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu daca ii chiar asa de nasol sa fii la profil filologie...chiar si franceza....si nici nu cred ca ii asa de multa materie. am colegi care sunt la profilul asta...si nu au zis ca ii multa materie... daca chiar vrei multa materie... incearca mate-info....si apoi mai vorbim de filologie....
P.S: la filologie is cele mai dragutze si misto gagici din liceul nostru ... deci daca esti baiat .. eu zic ca merita  _________________ 4ALLUVIRGINSTHX4N0THING
||| IMPOSSIBLE IS N0THING ||| |
|
| |
|
|
 |
Mar Mai 16, 2006 11:25 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
msd Administrator

Data înscrierii: 16/Noi/2003 Mesaje: 206
|
|
|
| se referea la facultatea de litere, franceza |
|
| |
|
|
 |
Mie Mai 17, 2006 11:57 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
sm0k3 Senior

Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 38 Locație: JeeB0u
|
|
|
.....mi-ai mai zis ca se referea la facultate de 10 ori domne domne....bine ca esti tu desptep .... _________________ 4ALLUVIRGINSTHX4N0THING
||| IMPOSSIBLE IS N0THING ||| |
|
| |
|
|
 |
Joi Mai 18, 2006 12:32 am |
 |
Autor |
Mesaj |
M_K Boboc

Data înscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 9 Locație: Jibou
|
| Titlul subiectului: :))))) |
|
|
))) lol.....mai bine v-ati uita la NO COMMENT pe B1 TV cica se interzice )  _________________ M_K |
|
| |
|
|
 |
Sâm Ian 12, 2008 9:20 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
frger Boboc
Data înscrierii: 03/Ian/2008 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
|
|
Dintr-un oarecare punct de vedere poate parea pierdere de vreme, dar chiar si franceza daca ajungi sa o stapanesti nu te pierzi.
O limba straina invatata te ajuta sa inveti pe a doua mai usor, iar un pic de calculator poate face diferenta pentru obtinerea unui job. _________________ Finisaje | Soft Magazin Virtual | Materiale de constructii |
|
| |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|