| |
licjibou.ro/forum Liceul Teoretic "Ion Agarbiceanu" |
|
|
|
|
|
 |
Dum Oct 08, 2006 5:04 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
nina_vizireanu Boboc
Data înscrierii: 02/Aug/2006 Mesaje: 18 Locație: constanta
|
| Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru poezioara ta,si incurajarile tale!
Iti doresc mult succes in tot ce realizezi! _________________ Urmeaza-ti visul! |
|
| |
|
|
 |
Lun Oct 09, 2006 11:56 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
rusu ana Boboc
Data înscrierii: 16/Mai/2006 Mesaje: 21
|
|
|
| o, nina. ti-am dus dorul! |
|
| |
|
|
 |
Mar Oct 10, 2006 2:57 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
julia_desirnoir Senior
Data înscrierii: 30/Iun/2006 Mesaje: 57
|
|
|
atata mai lipsea sa se faca si dedicatii...ai de capul meu!  |
|
| |
|
|
 |
Mar Noi 14, 2006 11:50 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
Bujor Senior

Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 48 Locație: Bujoreni
|
|
| |
|
|
 |
Dum Ian 21, 2007 5:39 am |
 |
Autor |
Mesaj |
alexoac Boboc
Data înscrierii: 21/Ian/2007 Mesaje: 1
|
| Titlul subiectului: Tralalala |
|
|
pt nina vizireanu. ai talent se vede.si nu trebuie sa te descurajezi din cauza unor vorbe rele.. doar ca trebuie sa pui mana mai serios si sa studiezi . invatza cum sa tragi liniile. umbrele. cum sa desenenezi o fatza corect.. studiaza anatomia omului. uite iti recomand http://www.fineart.sk/index.php?cat=1 in caz ca nu mi se sterge postul ca fac reclama... BAFTA !
si pt rusu ana. ai si tu dreptate, nu sunt stralucitoare desenele, dar se vede ca are cat de cat talent. si oricine poate invatza!!! important e ca pune pasiune in ceea ce face. si mie imi place ca face acest lucru.daca cineva deseneaza mai urat . si nu cum desenezi tu. nu trebuie sa'i dai peste nas (ca se vede clar ca n'ai vrut doar sa o ajuti. te cam mananca si pe tine.ca se vede ca ai ceva draci pe ea..drept dovada vorba aia cu: ohh nina ti'am dus doru.ironie de 2 lei.). si nu mai fii asa plina de tine. daca esti primu an la arte sau unde ziceai tu..(la felul in care vorbesti nu'ti dau mai mult de 15 ani).... nu te poti lauda cu asa ceva.. crede'ma ca m'a bufnit rasu. cand am citit cand te umflai in pene ca faci 5 ore pe zi.si vai.. e nevoie de f multa multa multa munca.. lol ca si cum ai fii mare experta in domeniu.. eu am 19 ani si n'am facut nici o scoala de arte.am invatat totul singur si din carti.(degeaba faci 50.000 de cursuri daca n'ai asta in sange!!. multi fac cursuri si tot nu pot intrece unu ca mine de exemplu.)si nu sunt asa plin de mine. si crede'ma ca'ti dau lectii !!! .. si in plus..fi mai modesta...poate ca ai mult talent.. . nu te cunosc....dar stii si tu. ca de altfel ala care vorbeste si se lauda mult, nu face nimic din ceea ce zice!!
ps: sunt si tattoo artist . si asta de la 14 ani. tu cand invatzai sa faci papusi barbie pe hartie eu faceam portrete pe piele;) |
|
| |
|
|
 |
Mie Iul 04, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
massiveink Boboc
Data înscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 8
|
| Titlul subiectului: Mmmm |
|
|
| sunt de acord la faza cu lipsa de pregatire. i o carte de anatomie artistica si invata sa vezi ce s eintampla sub piele, astefel cuplul care se saruta nu va arata parca mesteca guma. hasura sa fie hasura iar pata de culoare pata de culoare, nu intinde creuinul pana nu stapanesti tehnica pt ca duce spre kitch. spor in continuare. ahhh. si nu mai vorbiti aiurea despre talente si alte magarii pt ca nu se pune problema de talent, ci mai mult si mai important e timpul acordat muncii. DECI MUNCA MUNCA MUNCA, lasa talentul deoparte. (ca sa nu apara indoieli sunt in domeniu deci nu vb doar de dragul postatului) |
|
| |
|
|
 |
Mie Iul 04, 2007 7:54 pm |
 |
Autor |
Mesaj |
massiveink Boboc
Data înscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 8
|
|
|
| scuze de scrisul gresit dar merge foarte prsot tastatura. big up |
|
| |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|